شله زرد مجلسی یکی
از غذاهای ایرانی محبوب است که در مجالس و جشنها سرو میشود. در زیر شیوهی تهیه
شله زرد مجلسی را برای شما توضیح میدهم:
مواد لازم برای تهیه شله زرد مجلسی:
گوشت چرخکرده
(گوشت گوسفندی یا گوشت مرغ): 500 گرم
پیاز متوسط: 1
عدد
زردچوبه: 1 قاشق
چایخوری
زعفران: 1/2
قاشق چایخوری (بهتر است زعفران را قبل از تهیه شله زرد در 1 قاشق آب خیس کرده و
رنگ آن را استخراج کنید)
آبلیمو: 2 قاشق
غذاخوری
روغن مایع: 2
قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان
لازم
طرز تهیه شله زرد:
پیاز را پوست
کنده و رنده کنید. سپس آب را از پیاز استخراج کرده و آن را در یک ظرف بزرگ قرار دهید.
گوشت چرخکرده
را به پیاز اضافه کنید و با دستهای مرطوب خوب مخلوط کنید تا تماماً ترکیب شوند.
زردچوبه،
زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل را به مواد مخلوط شده اضافه کنید. سپس همهی مواد را
خوب با هم مخلوط کنید تا ترکیب همگنی بدست آید.
مواد را درون یک
سینی وسط مسطح قرار دهید و آن را به طور یکنواخت در طول سینی پهن کنید.
روغن را درون
ماهیتابهای بریزید و ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی روغن گرم شد، سینی
حاوی مواد را داخل ماهیتابه بریزید.
مواد را در روغن
سرخ کنید تا سطح زیری آنها طلایی رنگ شود. سپس مواد را برگردانده و سرخ کنید تا
سطح بالایی آنها نیز سرخ شود.
شله زرد را از
روغن بردارید و روی کاغذ آبسوربانت قرار دهید تا اضافهی روغن آن جذب شود.
شله را در بشقاب
سرو کنید و با نان یا پلوی سفید همراهی کنید.
شله زرد مجلسی
آماده سرو است! این غذا را میتوانید با سس ماست و ترخینه نیز همراه کنید. بهترین
وقت برای سرو کردن شله زرد مجلسی، هنگام گرم بودن آن است. امیدوارم این دستور
العمل برای شما مفید باشد.
شله زرد به سبک حلواچی
اگر میخواهید سبک جدیدی از پختن شله زرد را یاد بگیرید، به شما شله
زرد حلواچی را معرفی میکنیم. شله زرد تکنفره حلواچی طعم و رنگ بهشتی دارد که از
خوردن آن سیر نخواهید شد. حلواچی ارائه دهنده انواع پک پذیرایی لاکچری آماده خدمات
رسانی به شما عزیزان در مراسم هایتان است. برای خرید حلوا با شماره 90004656 تماس
حاص فرمیید
Comments
Post a Comment